Голям звяр.... Исках и аз да се докопам до франкфурт... Ама нямаше как... Мерси за снимките... Така всички ще разберат какво идва на пазара и ще спрат с всички глупави сравнения между шваби и алфата..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата Alfa Romeo Giulia - продължение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от corvette Покажи съобщениеот 17-25 октомвриAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеДа споделя моите впечатления от Джулия, която успях да "докопам" на изложението във Франкфурт вчера. Имах удоволствието да я огледам обстойно, като по мое мнение колата е бонбон!! ...
И аз колкото повече я гледам, толкова повече ми харесваAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЕй от кога чакам да видя снимки с двуцветен салон, особено с червено. Супер е, даже според мен на нормалната версия като го няма тоя рейсинг карбон и с едни кожени седалки ше е адски добре.
И аз колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва
Но честно си казвам, може и да съм необективно пристрастен-сърцето ми туптеше силно през всичките 30 минути, в които човърках колата. Много ми хареса. Така да ми се иска, да ми хареса!
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеДа, въпрос на предпочитание, на мен карбоновите елементи по седалките ми харесаха много, а и определено са по-добре за стоящите на задния ред. На живо всичко изглежда много на място, по мое виждане. Дано на изложението в София колата не е заключена и да се обикаля като картина... На мен ми беше разрешено да вляза само поради супер притното отношение на младежа на щанда на Алфа-влязох с "Вип аксес". А в същото време на щандовете на Ауди например, всеки, който искаше протриваше снежно бялата кожа на RS7-ците и RS6-ците. Същото и на почти всички други щандове, с изключение на малък брой много високоструващи автомобили.
Но честно си казвам, може и да съм необективно пристрастен-сърцето ми туптеше силно през всичките 30 минути, в които човърках колата. Много ми хареса. Така да ми се иска, да ми хареса!Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеДа, въпрос на предпочитание, на мен карбоновите елементи по седалките ми харесаха много, а и определено са по-добре за стоящите на задния ред. На живо всичко изглежда много на място, по мое виждане. Дано на изложението в София колата не е заключена и да се обикаля като картина... На мен ми беше разрешено да вляза само поради супер притното отношение на младежа на щанда на Алфа-влязох с "Вип аксес". А в същото време на щандовете на Ауди например, всеки, който искаше протриваше снежно бялата кожа на RS7-ците и RS6-ците. Същото и на почти всички други щандове, с изключение на малък брой много високоструващи автомобили.
Но честно си казвам, може и да съм необективно пристрастен-сърцето ми туптеше силно през всичките 30 минути, в които човърках колата. Много ми хареса. Така да ми се иска, да ми хареса!
Oooпаа надушвам форумна Джулия
ЕДИТ:
П.П Охооо то се очаквам повече Джулии да има отколкото 155ци във форума :Д:Д:Д:ДLast edited by VFTI; d.m.y г., 12:41.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=1JtBW2_FVRE
Нямам идея, защо който е качвал клипа е решил, че е дизел, но на мен ми звучи като бензинов мотор.Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
Lancia Kappa 2.0 eX
Comment
-
Ето и предполагаемата двигателна гама: http://auto.dir.bg/news.php?id=20140254sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
Comment